Вибори президента ДЮЛ

18 вересня 2018 року в нашому НВК відбулись вибори президента учнівського самоврядування

Відповідно до Положення про вибори учнівського самоврядування кандидатом на цю посаду міг стати будь-який учень гімназії 4- 5 класів , який має авторитет у класі та гімназії. Активним виборчим правом були наділені учні 1-6 класів.


Свої кандидатури на посаду Президента учнівського парламенту подали троє учениць –Марта Бігун(4-А клас),Чорна Божена (5- А клас) та Торба Аліна (5-Б клас). Протягом тижня кандидати вели агітацію, намагаючись довести до кожного виборця свою програму, план дій на найближчий час, кожен хотів переконати в тому, що саме він зможе зробити гімназійне життя більш демократичним, цікавим і змістовним.
Вибори пройшли дуже активно і цікаво. І хоча всі кандидати були гідні, за підсумками голосування Президентом учнівського самоврядування більшістю голосів було обрано ученицю 5- Б класу Торбу Аліну.
Вітаємо новообраного президента з перемогою, бажаємо

їй сил, натхнення та нових ідей.

Сенс учнівського самоврядування полягає не в управлінні одних дітей іншими, а в навчанні всіх дітей основам демократичних відносин у суспільстві, у навчанні їх керувати собою, своїм життям в колективі.
Участь у самоврядуванні допоможе учням сформувати у себе навички демократизму, уміння самостійно діяти, нестандартно мислити, приймати рішення, здійснювати їх і нести відповідальність.

Підготувала

педагог – організатор

Ритаровська Л.З.

Кiлькiсть переглядiв: 207