У колисці духмяного хліба

У колисці духмяного хліба

Немає у світі коштовнішого скарбу, ніж свіжий духмяний хліб. Коли ми їмо хліб, то не замислюємося над тим, скільки людей працювало для того, щоб він з’явився у нас на столі. Ближче ознайомитися з дуже корисною і важливою справою, випічкою хліба, мали можливість гімназисти, побувавши на підприємстві «Добрий хліб». Також діти мали можливість побачити як закладаються інгредієнти, як величезні машини замішують тісто, як із нього формують батони, як вони надрізаються (щоб виходив надлишковий вуглекислий газ) і як випікають рум’яні булочки. Вони дізналися все про роботу фахівців, які вкладають тепло душі та серця в улюблену продукцію.

Від кількості різноманітних виробів у дітвори розбігалися очі, а від запаху свіжовипеченого хліба на виробництві не можливо було встояти.

Також учні виступили в ролі незалежних експертів і особисто провели дегустацію «Булочок з маком», які із задоволенням з’їли за кілька хвилин.

Ця незабутня екскурсія не тільки стала для дітей повчальною, але залишила в їх серцях любов до рідної землі та до її дарунків людям.

Висловлюємо подяку директору підприємства «Добрий хліб» Медвідь І. М., Верес К. та водієві за надану допомогу в організації екскурсії.

Ритаровська Л.З., педагог – організатор .

Кiлькiсть переглядiв: 171